HITTA BOENDE SUMMERSMASH & BEACHVOLLEY-SM

Som deltagare bokar du ditt egna boende under BeachvolleyVeckan. I både Halmstad och Tylösand finns ett stort utbud av boenden i alla typer och prisklasser. Fördelen med att bo i Tylösand är närheten till banorna och eventområdet. Bor du i Halmstad (8 km från Tylösand) får du uppleva mer av stadens puls!

Vi har haft förmånen att få preliminärboka flertalet fina boenden till er deltagare som ni själva kan boka genom att hänvisa till oss. Tänk på att det är begränsat antal rum/stugor så först till kvarn gäller!

Boende Tylösand

Hotel Tylöbäck
Om du föredrar att bo nära stranden och träningsområdet rekommenderar vi Hotell Tylebäck. Vi har förbokat rum för dig som deltagare, kontakta Hotel Tylebäck och uppge “beachvolley” som kod vid bokning för att få tillgång till hotellrum, vandrarhem, parhus och stugor. På hotellrummen med logi & frukost erbjuder de 10% rabatt om man bokar fem nätter eller fler och uppger att man reser med BeachTravels.


Hotel Tylösand
För ett lyxigt boende på stranden rekommenderar vi
Hotel Tylösand.

 

Hotel Trasten
Vid bokning på minst en vecka får deltagarna vid SummerSmash och Beachvolley-SM 10% rabatt på Hotell Trasten i Tylösand. Dubbelrum för 600 SEK / person och fyrbäddsrum för 450 SEK / person och natt. Hotell Trasten kan också matcha dig med andra deltagare som är intresserade av att dela ett rum. Uppge kod “Summersmash” när du bokar genom att ringa Anders på 0735-064379.

 

Tänk dig att du tar det bästa ur ett boutique hotel och det bästa ur ett eko hostel och låter dem gifta sig på en gård i Halmstad nära Tylösand. Från hotellvärlden har Halmstad Gårdshotell plockat rumsstandarden, eget badrum, bäddade sängar och städning. Detta kombinerar de med mötet mellan människor, egen matlagning och ”bring your own wine.  https://www.halmstadgardshotell.se
Tel: 0734 – 141520

 

First Camping
First Camping har stugor och campingplatser nära arenaområdet.

 

Tyludden
Kika även på Tyludden för mysiga alternativ i lugnt familjeområde nära stranden. Lägg upp en “annons” med bokningsförfrågan. Fina privata stugor. Inga fasta priser.

Boende Halmstad

Strandgården
Strandgården ligger 7 km från arenan. Deras bokning öppnar 8:e februari och tidigare har priset varit från 1150 kr/natt för 4- och 1415kr/natt för 6-bäddsrum.

 

Knebildstorps Vandrarhem
Vandrarhemmet ligger mellan Tylösand och Halmastad och de har 17 st rum för 2-5 personer.

 

Kaptenshamn
Kaptenshamn Hotell & Vandrarhem kan du boka via telefon eller mail-formulär på hemsidan.

 

Hotell Scandic Hallandia
Bo fint i centrala Halmstad.

 

Quality Collection Hotel Norre Park 
Även detta boende är väldigt centralt.

 

På Halmstad kommuns hemsida finns länkar till alla boende i Halmstad med omnejd.

Ett annat alternativ är att samla ihop några vänner och hyra ett hus, lägenhet eller fritidshus på Blocket.se eller Airbnb.se, ofta både billigt och mycket trevligt!

BEACHVOLLEYVECKAN 2024 - PRESS PLAY!

Start typing and press Enter to search