Viktig information med anledning av pandemin (Covid-19)

 

SummerSmash 2020-arenan är endast tillgänglig för schemalagda deltagare i träning och matcher på de tider man fått tilldelat. För att minimera risken för smittspridning är det därmed förbjudet för ej schemalagda deltagare /publik att komma innanför inhägnat område för banorna eller vistas vid avspärrningarna. Tack för att du visar hänsyn för din egen och alla andras skull i kampen mot smittspridning!

 

SummerSmash som normalt är ett öppet och publikt evenemang kommer tillbaka i framtiden, förhoppningsvis 2021 när vi hoppas läget med Corona är bättre. Men för 2020 är det folkhälsan och kampen mot Covid-19 som har högsta prioritet. Vi har därför anpassad evenemanget efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer i nära samarbete med Polisen i Halmstad, Halmstad Kommun (Destination Halmstad) & Svenska Volleybollförbundet.

 

För deltagare: Schema och praktiskt information till deltagare kommuniceras via den e-post som du angav i anmälan samt på dedikerad hemsida för deltagare.

 

För publik/övriga: Den avspärrade ytan för evenemanget är endast tillgänglig för deltagare och funktionärer under träningsveckan och Beachvolley-SM. Vi hoppas kunna hälsa dig välkommen till en folkfest 2021 istället. Sommaren 2020 är det tyvärr ej möjligt för åskådare, familj och vänner till spelare att kunna uppleva beachvolley i eller runt vår avspärrade yta som endast får beträdas av spelare och funktionärer. Tack för visad hänsyn.

 

Tillsammans tar vi kampen mot Covid-19.

 

BeachvolleyFesten får vi p.g.a. rådande läget i samhället, skjuta upp till 2021. Ni som redan har anmält lag kommer få info om detta via e-post.

Vi kommer ha begränsat med deltagare i träningsgrupp och våra turneringar. Vi har ett fåtal platser kvar för träningspaketet (se nedan). Mejla ask@beachtravels.se för att göra en anmälan, skicka med namn, adress, mobilnummer och info om spelnivå. Vi svarar om du har en plats inom 24 h. Priset är 3595 kr och detta ingår:

 

 

Träningspaketet
5 x 1,5 timmes träning med coaching i världsklass.
4-6 spelare per coach.
Utvärderingssamtal med din coach
Fri tillgång till bollar och viss bantid
Officiell SummerSmash-deltagare

 

 

Det finns ingen möjlighet att sätta upp sig på reservlista till turneringspaket, grundkurs, stora eller premiumpaketet.

Start typing and press Enter to search