HITTA BOENDE UNDER SUMMERSMASH!

Som deltagare bokar du ditt egna boende under lägret. I både Halmstad och Tylösand finns ett stort utbud av boende i alla typer och prisklasser. Fördelen med att bo i Tylösand är närheten till banorna och eventområdet. Om du bor i Halmstad (8 km från Tylösand) får du uppleva mer av stadens puls. Fram till 3/3 har vi haft förmånen att få preliminärboka flertalet fina boenden till er deltagare som ni kan boka! Tänk på att det är begränsat antal rum/stugor så först till kvarn gäller!

 

För ett lyxigt boende på stranden rekommenderar vi Hotel Tylösand.
Pris från 1120kr för enkelrum, 1620kr för dubbelrum.

 

Deltagarna vid SummerSmash får 10% rabatt på Hotell Trasten i Tylösand. Dubbelrum för 450SEK / person och trippelrum för 350SEK / person och natt. Hotel Trasten kan också matcha dej med andra deltagare som är intresserade av att dela ett rum. Alla 40 bäddar är uppbokade för SummerSmash-deltagare, ange ”Beachvolley” när du bokar.

 

Om du föredrar att bo nära stranden och träningsområdet rekommenderar vi Hotell Tylebäck. Vi har preliminärbokat ett antal olika rumstyper samt stugor för SummerSmash´s deltagare t.o.m 3/3! Kontakta Tylebäck och uppge ”summersmash” som kod vid bokning.

 

Strandgården har vi preliminärbokat några för SummerSmash deltagare till och med 3/3. Bokningskod: SummerSmash. Strandgården ligger 7 km från arenan. Preliminärbokade rumstyper:
Maneten – 2, 4 och 6-bäddsrum (från 445kr/natten)
Sjöstjärnan – 2-bäddsrum (785kr/natten)

 

Mysiga Hovgård har studios (1890kr), dubbelrum (1440kr) samt ”Hönshuset” (7900kr/vecka) preliminärbokade till våra deltagare t.o.m 3/3. 4,3km från stranden. Cyklar ingår!

 

Nordic Camping har vi preliminärbokat 6 husvagnar och en stuga fram till 3/3. Uppge bokingskod ”summersmash” vid bokning.

 

Husvagn – 2 + 2 bäddar 1295kr. Campingstuga 2 bäddar 1195kr.

 

Hos First Camping har vi preliminärbokat Tylösandsstugor, Västkuststugor & Sandhamnstugor v. 29 och Tylösandsstugor till v.30. Gäller fram till 3/3. Bokningskod ”summersmash”. Pris 1550kr / 1350kr / 1250kr natten.

 

Kika även på Tyludden för mysiga alternativ i lugnt familjeområde nära stranden. Lägg upp en ”annons” med bokningsförfrågan. Fina privata stugor. Inga fasta priser.

 

Boende Halmstad:

 

Kaptenshem i Halmstad finns också ett antal preliminärbokade rum på vandrarhemmet. Dessa kan du som deltagare i SummerSmash boka med bokingsskod ”summersmash” tom. 3/3. Även här begränsat antal. Pris från 350kr p/p per natt. Enkelrum 500kr.

 

Hotell Scandic Hallandia Från 1127kr för enkelrum, dubbelrum från 1297kr.

 

Quality Collection Hotel Norre Park. Från 1349kr för enkelrum, dubbelrum från 1539kr.

 

På Halmstad kommuns hemsida finns länkar till alla boende i Halmstad med omnejd.

 

Ett annat alternativ är att samla ihop några vänner och hyra ett hus, lägenhet eller fritidshus på Blocket.se eller Airbnb.se, ofta både billigt och mycket trevligt!

SUMMERSMASH FESTIVAL - OFFICIELLA FILMEN 2017 - PRESS PLAY!

INSTAGRAM @BEACHTRAVELS

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

Start typing and press Enter to search