HITTA BOENDE UNDER SUMMERSMASH!

Som deltagare bokar du ditt egna boende under lägret. I både Halmstad och Tylösand finns ett stort utbud av boende i alla typer och prisklasser. Fördelen med att bo i Tylösand är närheten till banorna och eventområdet. Om du bor i Halmstad (8 km från Tylösand) får du uppleva mer av stadens puls.  Vi haft förmånen att få preliminärboka flertalet fina boenden till er deltagare som ni själva kan boka genom att hänvisa till oss. Tänk på att det är begränsat antal rum/stugor så först till kvarn gäller!

 

För ett lyxigt boende på stranden rekommenderar vi Hotel Tylösand.
Pris från 1120kr för enkelrum, 1620kr för dubbelrum.

 

 

Vid bokning på minst en vecka får deltagarna vid SummerSmash 10% rabatt på Hotell Trasten i Tylösand. Dubbelrum för 450SEK / person och trippelrum för 350SEK / person och natt. Hotel Trasten kan också matcha dej med andra deltagare som är intresserade av att dela ett rum. Alla 40 bäddar är uppbokade för SummerSmash-deltagare,
uppge kod “Summersmash” när du bokar.

 

 

Om du föredrar att bo nära stranden och träningsområdet rekommenderar vi Hotell Tylebäck. Vi har preliminärbokat ett antal olika rumstyper samt stugor för SummerSmash´s deltagare t.o.m 5/3!
Kontakta Tylebäck och uppge “summersmash” som kod vid bokning.

 

 

Mysiga Hovgård har dubbelrum (1449kr/natt) preliminärbokade till våra deltagare t.o.m 5/3. 4,3km från stranden. Cyklar ingår!
Uppge bokningskod “beachvolley 2018”.

 

 

Nordic Camping har vi preliminärbokat stugor och tältplatser fram till 5/3.
Stuga för upp till 6 personer 1695kr/natt, Tältplats från 395kr/natt.
Uppge bokingskod “SM 2018”.

 

 

Hos First Camping har vi preliminärbokat stugor och campingplatser. Gäller fram till 5/3. Stuga 2+2 bäddar från 1290kr/natt och Tält/Husvagnsplats från 435kr/natt.
Boka via mailförfrågan till tylosand@firstcamp.se, ange bokningskod “beachvolley”.

 

 

 Strandgården ligger 7 km från arenan och har lediga rum v.30. Dessa kan bokas online fr.o.m. februari. Pris  från 445kr/natt för 2-bäddsrum,  575kr/natt för 4-bäddsrum och 795kr/natt för 6-bäddsrum.

 

 

Kika även på Tyludden för mysiga alternativ i lugnt familjeområde nära stranden. Lägg upp en “annons” med bokningsförfrågan. Fina privata stugor. Inga fasta priser.

 

 

Boende Halmstad:

 

På prisvärda Krusbärets Vandrarhem har vi reserverat två korridorer fram till 1/2 och först till kvarn som gäller för deltagare. Pris enkelrum: 350 kr/natt, Dubbelrum: 650 kr/natt, Familjerum: 1050 kr/natt, Extrasäng: 195 kr/natt
Uppge kod “summersmash” vid bokning.

 

 

Kaptenshamn Hotell & Vandrarhem kan du boka via telefon eller mail-formulär på hemsidan. Pris från 350kr per person och natt. Enkelrum 500kr.

 

 

Hotell Scandic Hallandia Från 1127kr för enkelrum, dubbelrum från 1297kr.

 

 

Quality Collection Hotel Norre Park. Från 1349kr för enkelrum, dubbelrum från 1539kr.

 

 

Vi kommer också att erbjuda enklare skolboenden, sovplats på hårt underlag. Bokningsbart för grupper på minst 6 personer. För pris och bokning kontakta erika@beachtravels.se

 

 

På Halmstad kommuns hemsida finns länkar till alla boende i Halmstad med omnejd.

 

Ett annat alternativ är att samla ihop några vänner och hyra ett hus, lägenhet eller fritidshus på Blocket.se eller Airbnb.se, ofta både billigt och mycket trevligt!

SUMMERSMASH FESTIVAL - OFFICIELLA FILMEN 2017 - PRESS PLAY!

INSTAGRAM @BEACHTRAVELS

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

Start typing and press Enter to search