BEACHVOLLEYFESTEN 2020

Tylösand, 25 juli

BeachvolleyFesten, 25:e juli 2020

Var med på årets roligaste dag på stranden med utklädda 6-mannalag i en jättestor Beachvolleyturnering! Detta i mix med tunga DJs, sommar, beachkultur, sol, skön musik, after beach på dagen och på kvällen fortsätter vi på Leffes Nattklubb på Hotell Tylösand.

ALLA kan vara med. Inga förkunskaper krävs och BeachvolleyFesten är öppen för alla som vill ha en galet kul dag på stranden! Vi har två tävlingsklasser. ÖPPNA för de som inte lirat så mycket tidigare och PRO för de som tränar/spelar regelbundet.

Samla ihop 6 polare och anmäl ditt lag!

 

Pris: 1800 kr per lag

UTKLÄDDA 6-MANNALAG I MEGATURNERING!!

BeachvolleyFesten 2019 - PRESS PLAY!

ALLA KAN VARA MED PÅ BEACHVOLLEYFESTEN!

ÖPPNA KLASSEN – För er som inte spelat jättemycket beachvolley
PRO – För er som spelar/tränar regelbundet

SOMMARENS GALNASTE DAG PÅ STRANDEN!

DJs, uteservering, sköna människor och After Beach!

Beachvolley Festen FAQ

HUR MÅNGA KAN VARA MED I VARJE LAG? Ni får ha 6 spelare på banan samtidigt, men laget kan bestå av upp till 12 spelare.

FINNS DET NÅGON MINIMIÅLDER? Turneringen är öppen för alla 16 år och äldre.

HUR GÅR TURNERINGEN TILL? Man lottas mot nya motståndare inför varje omgång. Lag som inte har minst en tjej på banan hela matchen får börja på minus 5 poäng. Är det rent tjejlag får de börja på plus 5 pinnar. Efter ett gäng matcher går de mest framgångsrika till slutspel. I slutspelet är det direktutslagning på vägen fram till finalerna.

HUR MÅNGA MATCHER KOMMER VI SPELA? Varje lag är garanterade minst 4 matcher. Går ni långt i slutspelet så kan det bli upp till 8 matcher.

HUR ANMÄLER JAG MITT LAG? Du registrerar ditt lag på vår bokningssida som öppnar snart. Lagkaptenen anmäler laget och får efter anmälan en faktura via mejl från Billogram. Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag är Torsdagen 23:e juli.

HUR GÖR JAG FÖR ATT DELTA? Samla ihop 6 polare och ditt lag är klart! Ni anmäler er via bokningssidan som öppnar snart.

NÄR ÄR SISTA ANMÄLNINGSDAG? Torsdagen 23:e juli.

SKA MAN KLÄ UT SIG? JA! Ju mer desto bättre! Vi ger grymma priser till de lag som vinner kategorierna: * Bästa utklädnad * Best in show * Bästa lagnamn * Bästa lagdans

HUR SER DAGEN UT? Samling klockan 11.00 på SummerSmash Festival Arena. Efter uppropet får ni reda på när och på vilken bana ni spelar. Alla lag kommer att få spela ett gäng matcher i gruppspelet och därefter kör vi igång slutspelet. Våra DJs snurrar sina bästa plattor hela dagen, publiken hejar på deltagarna till max, mellan matcherna kan ni softa i vår sköna uteservering med en kall dryck i handen och spana in all galen action. Till finalerna kör vi igång vår after beach, hyllar segrarna och fortsätter chilla tillsammans i solnedgången. För de som orkar kan sedan festen fortsätta på klassiska Leif’s Lounge!

KOMMER DET MER INFO? Några veckor innan BeachvolleyFesten skickar vi ut all info som krävs till lagmedlemmarna.

Vilka vill du ha med i ditt lag?

Hitta hit!

SUMMERSMASH FESTIVAL - OFFICIELLA FILMEN 2019 - PRESS PLAY!

INSTAGRAM @BEACHTRAVELS

VI LÄNGTAR TILLS BEACHVOLLEYFESTEN INTAR TYLÖSAND
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

Sponsorer 2019

Vill ni också synas bland våra 65.000 besökare under Sveriges största beach festival?

Målgruppen är 20-40 år. Man/kvinna: 51% / 49%. För mer information, kontakta Caroline Nilsson, caroline@beachtravels.se, +46 (0)76-3401665

Start typing and press Enter to search