SummerSmash Skate Open, Prova på & SUP Challenge!

SKATEBOARD & STAND UP PADDLEBOARD

Tillsammans med Halmstad Skateboardklubb bygger vi åter igen upp Sveriges absolut vackrast belägna miniramp i vattenbrynet mitt på SummerSmash arena! Dra ihop ditt gäng för en skön session i solnedgången eller kom förbi på “Prova På” som hålls av Halmstad Skateboardklubb på dagarna. Alla är välkomna att köra!

Torsdag 27/7 kör vi SummerSmash Skate Open! Vi drar igång tjejerna 15.00 och killarna 17.00. Anmälan på plats via Halmstad Skateboardklubb. 2000kr till vinnaren i respektive klass och fina priser från Volcom till alla på pallplats!

Vi bondar även med KiteKalle som kommer finnas på plats på eventytan med SUP, Stand Up Paddle boards under hela evenemangsperioden. Alla deltagare i SummerSmash får rabatt på SUP-hyra för en skön stund på havet! Vi kommer även arrangera “SUP Challenge” 19, 23 & 26/7, med anmälan på plats. Alla kan vara med, inga förkunskaper krävs. Upp på brädan och paddla bara! Fina priser utlovas!
SummerSmash är sommarens roligaste Festival! Det är gratis inträde, massa action och utöver skate och SUP finns det även möjlighet att dagligen testa beachvolley, slackline och spela beachpingis!

SUMMERSMASH FESTIVAL - OFFICIELLA FILMEN 2018 - PRESS PLAY!

INSTAGRAM @BEACHTRAVELS

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

Start typing and press Enter to search